#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelní lístek

Typ: ostatní
Jídelní lístek 1Jídelní lístek kuchyně na DPS od 12. - 23. 4. 2021

 Jídelní lístek od 12. 4.-16. 4. 2021

pondělí: polévka – kmínová s vejcem (1,3)
      I   Srbské rizoto se sýrem, okurek (1,3)     
    II   Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,3,7)  
   III   Hrachová kaše, klobása, chléb (1) 
 
úterý: polévka – květáková (1,3,7)
    I   Bratislavská vepřová plec, knedlík (1,3,7)   
   II   Vepřový řízek v lupíncích, šťouchané brambory (1,3,7)
  III  Palačinky s marmeládou (1,3,7)  

středa: polévka – slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3)
    I      Masové kuličky, rajčatová omáčka, těstoviny (1,3)
   II     Kuřecí řízek v pivním těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)
  III     Zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem (1)

čtvrtek: polévka – ragú (1,7)
    I    Pečené kuře na másle, rýže petrželková, okurek (1,3,7)
   II    Šunkofleky s uzeninou, okurek (1,3)
  III   Salát z čínského zelí se šunkou a kukuřicí, dressing, pečivo (1,3)

pátek: polévka – dršťková (1)
    I      Kynuté tvarohové knedlíky s borůvkami a mákem (1,3,7)
   II     Kotleta na houbách, těstoviny (1,3,7)
  III     Kuřecí ondráš, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

Jídelní lístek   od 19. 4. do 23. 4. 2021

pondělí: polévka – hrstková (1)
     I     Kuřecí játra na cibulce, rýže jasmínová (1)
    II    Vepřová krkovička pečená, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)
   III    Bramborový guláš, chléb (1)  
    
úterý: polévka – bramborová se žampióny (1,7)
     I      Holandský řízek, brambory vařené, tatarka (1,3,7)
    II     Vepřová kapsa s herkulesem a sýrem, rýže jasmínová, okurek (1,3,7)
   III     Závin s jablky a ořechy (1,3,7)

středa: polévka – vývar s noky (1)
     I      Vepřová plec pečená, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
    II      Kuřecí maso s broskví a sýrem, opečené brambory (1,7)
   III     Bulgur po italsku, zelný salát s mrkví (1)

čtvrtek: polévka – italská (1)
     I      Španělský ptáček, rýže jasmínová (1,3)
    II     Vepřové maso na kmíně, těstoviny (1,3,7)
    III   Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a dressingem (1,3,7)

pátek: polévka–frankfurtská s párkem a bramborem (1,3,7)
     I     Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
    II    Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
   III    Sedlácký vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7) 


Vytvořeno: 7. 4. 2021
Poslední aktualizace: 7. 4. 2021 09:24
Autor: Správce Webu