Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 18.1. do 22.1.2021
pondělí: polévka – hrstková (1,3)
I Kuřecí kapsa se šunkou a mozzarelou, rýže (1,3,7)
II Znojemská pečeně, těstoviny (1)
III Dušený hrášek s mrkví, vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – gulášová (1,3)
I Lotrinské nudle, salát (1,3,7)
II Sedlácký řízek, vařené brambory s petrželkou (1,3,7)
III Bramborové taštičky plněné povidly (1,3,7)
středa: polévka – Uzená s kroupami a bramborem (1,3)
I Farářovy kotlety, hrášková rýže (1,3,7)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Bulgur po italsku (1,3)
čtvrtek: polévka – fazolová (1,7)
I Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3)
II Pečené kuře na másle, rýže (1,3,7)
III Zeleninový salát s masem a dressingem, pečivo (1,3)
pátek: polévka – zelná s klobásou (1)
I Kynuté ovocné knedlíky s perníkem (1,3,7)
II Smažené filé, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
III Vepřová plec na paprice, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 25.1. do 29. 1. 2020
pondělí: polévka – zeleninová (1,7)
I Kuřecí nudličky s ananasem, rýže (1,3)
II Šunkofleky, okurek (1,3,7)
II Fazole Chilli Con Carne, chléb (1,3)
úterý: polévka – kulajda (1)
I Hovězí guláš, knedlík (1,3)
II Kuřecí řízek v lupíncích, bramborová kaše (1,3,7)
III Makový závin (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Španělský ptáček, rýže (1,3,7)
II Boloňské špagety se sýrem (1)
III Šopský salát s dressingem, pečivo (1,3,7)
čtvrtek: polévka – bramborová (1)
I Plněný kuřecí řízek se sýrem a šunkou, vařené brambory s cibulkou (1,3,7)
II Vepřový vrabec, zelí, knedlík (1,3)
III Pohankové rizoto s houbami (1,7)
pátek: polévka – pórková krémová (1,3,7)
I Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)
II Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Vepřové panenka na pepři s rýží (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.
Poslední aktualizace: 13. 1. 2021 12:55