#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelní lístek kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelní lístek kuchyně na DPS 1Jídelní lístek kuchyně na DPS od 18. 1. - 29. 1. 2021

Jídelní lístek od 18.1. do 22.1.2021

pondělí: polévka – hrstková (1,3)

I           Kuřecí kapsa se šunkou a  mozzarelou, rýže (1,3,7)    

II         Znojemská pečeně, těstoviny  (1) 

III        Dušený hrášek s mrkví, vejce, chléb (1,3) 

 

úterý: polévka – gulášová (1,3)

I           Lotrinské nudle, salát (1,3,7)         

II         Sedlácký řízek, vařené brambory s petrželkou (1,3,7)  

III         Bramborové taštičky plněné povidly (1,3,7)

 

středa: polévka – Uzená s kroupami a bramborem (1,3)

I           Farářovy kotlety, hrášková rýže (1,3,7)

II         Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)

III        Bulgur po italsku (1,3)

 

čtvrtek: polévka – fazolová (1,7)

I           Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3)

II         Pečené kuře na másle, rýže  (1,3,7)

III        Zeleninový salát s masem a dressingem, pečivo (1,3)

 

pátek: polévka – zelná s klobásou (1)

I            Kynuté ovocné knedlíky s perníkem (1,3,7)

II          Smažené filé, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

III         Vepřová plec na paprice, knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 25.1. do 29. 1. 2020

pondělí: polévka – zeleninová (1,7)

I                   Kuřecí nudličky s ananasem, rýže (1,3)

II         Šunkofleky, okurek (1,3,7)

II         Fazole Chilli Con Carne, chléb (1,3)     

     

úterý: polévka – kulajda (1)

I            Hovězí guláš, knedlík (1,3)

II          Kuřecí řízek v lupíncích, bramborová kaše (1,3,7)

III         Makový závin (1,3,7) 

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I           Španělský ptáček, rýže (1,3,7)

II         Boloňské špagety se sýrem (1)

III        Šopský salát s dressingem, pečivo (1,3,7)

 

čtvrtek: polévka – bramborová (1)

I            Plněný kuřecí řízek se sýrem a šunkou, vařené brambory s cibulkou (1,3,7)

II          Vepřový vrabec, zelí, knedlík (1,3)

III         Pohankové rizoto s houbami (1,7)

         

pátek: polévka – pórková krémová (1,3,7)

I            Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)

II         Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III        Vepřové panenka na pepři s rýží (1,3,7)

                              

 Změna jídelníčku vyhrazena.


Vytvořeno: 13. 1. 2021
Poslední aktualizace: 13. 1. 2021 12:55
Autor: Správce Webu