Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 4. – 8. 4. 2022
pondělí: polévka – cibulová (1,7)
I Kuřecí Kung-Pao, rýže jasmínová (1,3)
II Námořnické maso, těstoviny (1,3,7)
III Dušený hrášek s mrkví, vejce, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – čočková (1,3)
I Kapsa plněná šunkou a sýrem, šťouchané brambory (1,3,7)
II Vepřová plec pečená na paprice, knedlík (1,3,7)
III Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Kuřecí nudličky s ananasem, rýže jasmínová (1,3,7)
II Kotleta na žampiónech, těstoviny (1,3,7)
III Šopský salát, pečivo (1,3)
čtvrtek: polévka – uzená s kroupami a bramborem (1)
I Smažený karbanátek, bramborová kaše (1,3,7)
II Vepřový vrabec, zelí, knedlík (1,3,7)
III Cizrnové kari s rýží (1,3)
pátek: polévka – fazolová (1,3,7)
I Rýžový nákyp s ovocem (1,3)
II Kuřecí ondráš, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Hovězí guláš, knedlík (1,7)
Jídelní lístek od 11. – 14. 4. 2022
pondělí: polévka – jarní (1,3)
I Znojemská pečeně, rýže jasmínová (1,3,7)
II Kuřecí kousky v sýrové omáčce s Penne (1,3,7)
III Bramborový guláš s uzeninou, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – hrachová (1)
I Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
II Sekaná pečeně, rajská omáčka, (1,3,7)
III Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)
středa: polévka – vývar drůbeží masem a těstovinou (1)
I Šunkofleky, okurek (1,3,7)
II Směs ďábelská, rýže jasmínová (3,7)
III Fazolové lusky se slaninou na smetaně, sázené vejce, chléb (1,3)
čtvrtek: polévka – brokolicová (1,3)
I Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou (1,3,7)
II Smažené filé, bramborová kaše (1,3,7)
III Kuřecí kousky s listovým špenátem, gnocci (1,3)
pátek: svátek
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 29. 3. 2022 12:43