Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 30. 5. – 3. 6. 2022
pondělí: polévka– francouzská (1,3)
I Pečená plec na kmíně, těstoviny (1,3,7)
II Azu po tatarsku, rýže (1,3,7)
III Červená čočka s cibulkou, vejce, chléb (1,7)
úterý: polévka – hrachová (1)
I Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
II Debrecínský guláš, knedlík (1,3,7)
III Buchty s povidly (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1,3,7)
I Španělský ptáček, rýže, okurek (1,3,7)
II Vepřová kotleta s kukuřicí na slanině, těstoviny (1,3,7)
III Salát Waldorf s kuřecím masem (1)
čtvrtek: polévka – kapustová se slaninou (1)
I Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vař. brambory, tatarka (1,3)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Bulgur po italsku, zelný salát s koprem (1,3)
pátek: polévka – houbová (1)
I Tvarohový nákyp (1,3)
II Ondráš, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Tortilla s ďábelskou směsí, zeleninový salát (1,7)
Jídelní lístek od 6. 6. - 10. 6. 2022
pondělí: polévka – brokolicová (1,3)
I Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,3)
II Plovdivské maso, těstoviny (1,3,7)
III Fazole nakyselo, opečená klobása, chléb (1,3)
úterý: polévka – pórková s vejcem (1)
I Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3)
II Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (1,3)
III Makový závin (1, 3)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1)
I Boloňské špagety se sýrem (1,3,7)
II Kuře aĺa bažant, rýže (1,3,7)
III Vlašský salát, pečivo (1,3)
čtvrtek: polévka – selská (1,3)
I Kyjevský závitek, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí řízek v bylinkovém těstíčku, vař. brambory, okurek (1,3,7)
III Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou (1,3,7)
pátek: polévka – zelná s klobásou (1,3)
I Alpský povidlový knedlík 2 ks s vanilkovým krémem (1,3)
II Smažený květák, brambory vařené, tatarka (1,7)
III Vepřová panenka na zeleném pepři s rýží (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 24. 5. 2022 09:17