Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 25. 7. – 29. 7. 2022
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Penne s kuřecím masem a brokolicovou omáčkou (1,3,7)
II Jemné smetanové rizoto se sýrem, okurek (1,3,7)
III Červená čočka nakyselo, vejce, chléb (1,7)
úterý: polévka – květáková (1)
I Soukenický vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
II Vepřová plec na houbách, knedlík (1,3,7)
III Halušky se zelím (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1,3,7)
I Kuřecí stehno pečené na másle, rýže jasmínová, okurek (1,3,7)
II Lotrinské nudle, okurek (1,3,7)
III Těstovinový salát s kuřecím mase a dressingem (1)
čtvrtek: polévka – zeleninová (1)
I Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, rýže jasmínová (1)
II Burgundská pečeně, knedlík houskový (1,3,7)
III Šumajstr, okurek (1,3)
pátek: polévka – krkonošské kyselo (1)
I Šulánky s mákem (1,3,7)
II Lasagne se sýrem (1,3,7)
III Kuřecí řízek v bylinkovém těstíčku, vařené brambory, tatarka (1,7)
Jídelní lístek od 1. 8. – 5. 8. 2022
pondělí: polévka – rajská s těstovinou (1,3)
I Kuřecí kousky na kari, rýže (1,3)
II Pečená krkovička se špenátem, bramborové špalíčky (1,3,7)
III Hrachová kaše s opečenou klobásou, chléb (1,3)
úterý: polévka – kulajda (1)
I Kuřecí Kung-Pao, rýže (1,3)
II Smažený kuřecí řízek v sezamu, nové brambory, kompot (1,3,7)
III Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1)
I Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Kotleta na žampiónech, těstoviny (1,3,7)
III Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou (1)
čtvrtek: polévka – čočková (1,3)
I Kuřecí nudličky s kukuřicí a slaninou, rýže jasmínová (1,3,7)
II Smažený vepřový řízek, brambory na bylinkách, tatarka (1)
III Vajíčkový salát se šunkou, pečivo (1,3,7)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Nudle s mákem (1,3,7)
II Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, tarhoňa (1,7)
III Smažený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 20. 7. 2022 09:30