Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 2. 1. do 6. 1. 2023
pondělí: polévka – zeleninová (1)
I Vepřový guláš, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí játra na cibulce, rýže, okurek (1,3,7)
III Čočka nakyselo, 2ks sázené vejce, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – hrachová (1,3,7)
I Primátorský řízek, brambory, tatarka (1,3)
II Moravský vrabec, zelí, houskový knedlík (1,3,7)
III Tvarohový nákyp (1,3,7)
středa:polévka- vývar s masem a těstovinou (1,3)
I Kuřecí steak na bylinkách, rýže (1)
II Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, brambory (1,3,7)
III Zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem (1,3,7)
čtvrtek:polévka– kapustová se slaninou (1)
I Uzené maso, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Smažený kuřecí řízek v lupíncích, brambory, tatarka (1,3,7)
III Bulgur po italsku, salát (1,3,7)
pátek:polévka-frankfurtská s párkem (1)
I Plněné taštičky sypaném kokosem (1,3,7)
II Kuřecí rarášci, brambory, tatarka (1,3,7)
III Pečená krkovička, houbová omáčka, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 9. 1. do 13. 1. 2023
pondělí: polévka- italská (1)
I Marinovaná krkovička, rýže, okurek (1,3)
II Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny (1,3)
III Hrachová kaše, uzené, chléb, okurek (1,3,7)
úterý:polévka-česneková krémová (1)
I Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí řízek v sezamu, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
III Rýžový nákyp o ovocem (1,3,7)
středa:polévka- vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Sedlácký řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
II Lotrinské nudle, okurek (1,3,7)
III Vejce s hráškem na smetaně, chléb (1,3)
čtvrtek:polévka- ragú (1,7)
I Bramborové knedlíky plněné uzeným, zelí (1,3,7)
II Ďábelská kuřecí směs, rýže (1,3,7)
III Zeleninový salát s tuňákem a vejce, dressing (7)
pátek: polévka-fazolová (1,7)
I Tvarohové knedlíky plněné, sypané perníkem (1,3,7)
II Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
III Tortilla s kuřecím masem a žampióny, salát (1,3,7)
Poslední aktualizace: 15. 12. 2022 10:19