Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 13. 3. – 17. 3. 2023
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Znojemská pečeně, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3,7)
III Fazole nakyselo, opečená klobása, chléb (1,7)
úterý: polévka – hrachová se slaninou (1)
I Smažená kotleta, brambory, okurek (1,3,7)
II Bratislavská vepřová plec, knedlík (1,3,7)
III Nudle sypané mákem (1,3,7)
středa: polévka – ragú s rýží (1,3,7)
I Kuřecí řízek v sezamu, brambory, tatarka (1,3,7)
II Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí (1,3,7)
III Těstovinový salát s kuřecími prsy, dip (1)
čtvrtek: polévka – žampiónová (1)
I Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3)
II Smažený kuřecí řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
III Kus-kus s kuřecími nudličkami a zeleninou (1,3)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Taštičky plněné povidly, sypané kokosem (1,3)
II Kuřecí řízek v pivním těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)
III Pečená plec na paprice, těstoviny (1,7)
Jídelní lístek od 20. 3. – 24. 3. 2023
pondělí: polévka – zeleninová (1,3)
I Jemné kuřecí rizoto se sýrem, okurek (1,3)
II Vepřová plec na slanině, těstoviny (1,3,7)
III Bramborový guláš, chléb (1,3)
úterý: polévka – květáková (1)
I Svíčková na smetaně, knedlík (1,3)
II Pečená jitrnice, zelí, brambor (1,3)
III Palačinky s džemem (1, 3)
středa: polévka – vývar s masem a tarhoní (1)
I Čertovy dukátky, brambory (1,3,7)
II Kuřecí kapsa s hermelínem a šunkou, rýže (1,3,7)
III Zeleninový salát s grilovanými kuřecími prsy, dip (1,3)
čtvrtek: polévka – kapustová se slaninou (1,3)
I Sedlácký řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
II Masové kuličky, rajčatová omáčka, těstoviny (1,3,7)
III Šumajstr, okurek (1,3,7)
pátek: polévka – boršč (1,3)
I Tvarohové knedlíky sypané perníkem (1,3)
II Smažený sýr, brambory, tatarka (1,7)
III Pečená krkovička, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 7. 3. 2023 09:07