Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 8. 5. do 12. 5. 2023
pondělí: státní svátek
úterý: polévka – česneková krémová (1)
I Kuřecí maso v sýrové omáčce a těstoviny penne (1,3,7)
II Vepřové nudličky na zelenině, rýže (1,3,7)
III Hrachová kaše s opečeným klobásem, chléb (1,3,7)
středa:polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Uzená kýta, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Sedlácký řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
III Rýžový nákyp s ovocem (1,3)
čtvrtek:polévka – špenátová (1,7)
I Španělský ptáček, rýže (1)
II Smažené filé, brambory, tatarka (1,3,7)
III Zeleninový salát s grilovanými kuřecími prsy dressingem (1,3)
pátek:polévka – boršč (1)
I Hanácké koláče (1,3,7)
II Kuřecí řízek v pivním těstíčku, brambory, tatarka (1)
III Kotleta na žampiónech, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 15. 5. do 19. 5. 2023
pondělí: polévka – brokolicový krém (1,7)
I Kuřecí steak se šunkou a sýrem, rýže (1)
II Vepřová plec na kmíně, těstoviny (1,3,7)
III Čočka nakyselo, vejce sázené, chléb (1,3)
úterý:polévka – hrachová (1)
I Krůtí játra na slanině, rýže (1,3)
II Záhorácký závitek, Štouchané brambory (1,3,7)
III Bavorské vdolky s povidly (1,3,7)
středa: polévka – ragú s rýží (1,3)
I Řízek v bylinkovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
II Vídeňský guláš, knedlík (1)
III Salát Waldorf (1,3,7)
čtvrtek:polévka – kapustová (1)
I Holandský řízek, bramborová kaše (1,3,7)
II Pečená plec, šípková omáčka, knedlík (1,3)
III Těstovinový salát s kuřecím masem a dressingem (1,7)
pátek: polévka – kulajda (1,3,7)
I Jablečný závin (1,3,7)
II Uzená pečeně, bramborová kaše s cibulkou, okurek (1,3,7)
III Pečená plec, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.
Poslední aktualizace: 2. 5. 2023 08:55