#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelní lístek kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelní lístek kuchyně na DPS 1Jídelní lístek kuchyně na DPS od 22. 5. - 2. 6. 2023

Jídelní lístek od 22. 5.  – 26. 5. 2023

pondělí: polévka – francouzská (1,7)

I                      Kuřecí maso s broskví a sýrem, rýže (1,3)

II                     Námořnické maso, těstoviny (1,3,7)

III                   Dušený hrášek, vejce, chléb (1,3,7)  

 

úterý: polévka – květáková (1,3)

I                      Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory (1,3,7)

II                     Vepřový guláš, knedlík (1,3,7)

III                   Tvarohový nákyp (1,3)

 

středa: polévka – vývar s játrovou rýží a nudlemi (1,3)

I                      Kuře na paprice, knedlík (1,3,7)

II                     Vepřový řízek v sezamu, bramborová kaše (1,3,7)

III                   Salát z čínského zelí se šunkou a kukuřicí s majonézou, pečivo (1,3)

 

čtvrtek: polévka –hrachová (1)

I                      Smažený karbanátek, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

II                     Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)

III                   Halušky se zelím (1,3)

 

pátek: polévka – gulášová (1,3,7)

I                      Žemlovka s tvarohem a jablky (1,3,7)

II                     Smažený sýr, brambory s petrželkou, tatarka (1,3,7)

III                   Tortilla s mexickou směsí a sýrem, salát (1,7)

 

Jídelní lístek   od 29. 5. – 2. 6. 2023

pondělí: polévka – jarní (1,3)

I                      Vepřové nudličky na pórku, rýže (1,3,7)

II                     Kuřecí kousky v brokolicové omáčce s těstovinou Penne (1,3,7)

III                   Bramborový guláš, chléb (1,3,7)

     

úterý: polévka – rajská (1)

I                      Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty a sýrem, rýže (1,3,7)

II                     Uzená pečeně, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)

III                   Lívance s džemem (1,3,7)

 

středa: polévka – drůbeží s masem a těstovinou (1)

I                      Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vař. brambory, tatarka (1,3,7)

II                     Vepřová pečeně na slanině, těstoviny (3,7)

III                   Vepřové výpečky se špenátem, bramborové špalíčky (1,3)

 

čtvrtek: polévka – čočková (1,3)

I                      Zapečené šunkofleky, okurek (1,3,7)

II                     Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)

III                   Cizrna na kari, kuřecí kousky, rýže (1,3)

         

pátek: polévka – krkonošské kyselo (1,3,7)

I                      Nudle s mákem (1,3)

II                     Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)

III                   Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena


Vytvořeno: 16. 5. 2023
Poslední aktualizace: 16. 5. 2023 06:44
Autor: Správce Webu