Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 22. 5. – 26. 5. 2023
pondělí: polévka – francouzská (1,7)
I Kuřecí maso s broskví a sýrem, rýže (1,3)
II Námořnické maso, těstoviny (1,3,7)
III Dušený hrášek, vejce, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – květáková (1,3)
I Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
II Vepřový guláš, knedlík (1,3,7)
III Tvarohový nákyp (1,3)
středa: polévka – vývar s játrovou rýží a nudlemi (1,3)
I Kuře na paprice, knedlík (1,3,7)
II Vepřový řízek v sezamu, bramborová kaše (1,3,7)
III Salát z čínského zelí se šunkou a kukuřicí s majonézou, pečivo (1,3)
čtvrtek: polévka –hrachová (1)
I Smažený karbanátek, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
II Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)
III Halušky se zelím (1,3)
pátek: polévka – gulášová (1,3,7)
I Žemlovka s tvarohem a jablky (1,3,7)
II Smažený sýr, brambory s petrželkou, tatarka (1,3,7)
III Tortilla s mexickou směsí a sýrem, salát (1,7)
Jídelní lístek od 29. 5. – 2. 6. 2023
pondělí: polévka – jarní (1,3)
I Vepřové nudličky na pórku, rýže (1,3,7)
II Kuřecí kousky v brokolicové omáčce s těstovinou Penne (1,3,7)
III Bramborový guláš, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – rajská (1)
I Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty a sýrem, rýže (1,3,7)
II Uzená pečeně, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Lívance s džemem (1,3,7)
středa: polévka – drůbeží s masem a těstovinou (1)
I Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vař. brambory, tatarka (1,3,7)
II Vepřová pečeně na slanině, těstoviny (3,7)
III Vepřové výpečky se špenátem, bramborové špalíčky (1,3)
čtvrtek: polévka – čočková (1,3)
I Zapečené šunkofleky, okurek (1,3,7)
II Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
III Cizrna na kari, kuřecí kousky, rýže (1,3)
pátek: polévka – krkonošské kyselo (1,3,7)
I Nudle s mákem (1,3)
II Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)
III Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 16. 5. 2023 06:44