Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 6.11. do 10.11.2023
pondělí: polévka – česneková
I Kuřecí steak s broskví a sýrem, rýže (1,7)
II Vepřové kousky na paprice s těstovinou (1,3,7)
III Hrášek na smetaně s vejcem, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – čočková (1)
I Vepřová plec, játrová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Řízek Gordon-Blue, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
III Jablečný závin (1,3)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1)
I Kotleta s hořčicovou omáčkou, brambory (1,7)
II Šunkové flíčky, okurek (1,3,7)
III Salát Coleslaw, kuřecí stripsy (1,3,7)
čtvrtek: polévka – dýňová (7)
I Smažený kuřecí řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
II Zabíjačkový guláš, knedlík (1,3)
III Pestrý zeleninový salát s hermelínem, dressing, pečivo (1,7)
pátek: polévka –gulášová (1)
I Škubánky s mákem (1,3,7)
II Pečené kuře, a´la husa, zelí, houskový knedlík (1,3)
III Čertovy dukátky z vepřové panenky, brambory (1)
Jídelní lístek od 13.11. do 17. 11. 2023
pondělí: polévka – francouzská (1)
I Vepřové rizoto se sýrem, okurek (1,7)
II Štěpánská pečeně, těstoviny (1,3)
III Bretaňské fazole s klobáskem, chléb (1)
úterý: polévka – zeleninová (1,7)
I Smažená kotleta, šťouchané brambory (1,3,7)
II Pečená krkovička, švestková omáčka, knedlík (1,3,7)
III Tvarohový nákyp (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty a sýrem, rýže (1,7)
II Pečená jitrnice, zelí, brambory (1)
III Zeleninový salát s tuňákem, dressing, pečivo (1,7)
čtvrtek: polévka – rajská (1)
I Kuřecí rarášci, bramborová kaše (1,3,7)
II Pečená krkovička, žampiónová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Plněné knedlíky s ovocem, sypané perníkem (1,3,7)
pátek: státní svátek
Změna jídelníčku vyhrazena.
Poslední aktualizace: 1. 11. 2023 9:25