Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 20. – 24. 11. 2023
pondělí: polévka – krémová česneková (1,3,7)
I Znojemská pečeně, rýže (1,7)
II Domažlické ragú, těstoviny (1,3)
III Hrachová kaše, klobása, chléb (1)
úterý: polévka – hrstková (1)
I Kuřecí řízek v lupíncích, brambory, tatarka (1,3,7)
II Vepřový guláš, knedlík (1,3,7)
III Rýžový nákyp s ovocem (3,7)
středa: polévka – vývar s masem a tarhoní (1,3)
I Kung-Pao, rýže (1,7)
II Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Pestrý zeleninový salát s kuřecími prsy a dressingem (7)
čtvrtek: polévka – žampiónová (1,7)
I Plněný vepřový řízek se sýrem a herkulesem, bramborová kaše (1,3,7)
II Pečené kuře na másle, rýže, okurek (1,7)
III Krabí salát, pečivo (1,3)
pátek: polévka – krkonošské kyselo (1,7)
I Honzovy buchty (1,3,7)
II Kuřecí řízek v pivním těstíčku, brambory, okurek (1,3,7)
III Vepřová líčka na víně, houskový knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 27. 11. – 1. 12. 2023
pondělí: polévka – Minestrone (1,3,7)
I Vepřové nudličky na kari, rýže (1,3,7)
II Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny Penne (1,3,7)
III Čočka, sázené vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – špenátová (1)
I Vepřová plec na paprice, knedlík (1,3,7)
II Smažený kuřecí řízek, sedlécké brambory, tatarka (1,3,7)
III Nudle s mákem (1, 3)
středa: polévka – vývar s kapáním (1,3)
I Hovězí na pepři, rýže, okurek (1,7)
II Kuřecí kapsa s hermelínem a šunkou, brambory s rozmarýnem (1,7)
III Řecký salát s dressingem, pečivo (1,7)
čtvrtek: polévka – cibulová s vejcem (3)
I Sedlácký řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Těstovinový salát s grilovanými kuřecími prsy, dressing (1,3,7)
pátek: polévka – frankfurtská (7)
I Buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
II Smažený sýr, brambory, tatarka (1,3,7)
III Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 15. 11. 2023 9:57