#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelní lístek kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelní lístek kuchyně na DPS 1 Jídelní lístek kuchyně na DPS od 27. 5. - 7. 6. 2024

Jídelní lístek od 27. –  31. 5. 2024

pondělí: polévka – zeleninová (1,7)

I                      Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)    

II                     Kuřecí steak se šunkou a nivou, rýže (1,7) 

III                   Hrachová kaše, klobása, chléb (1) 

 

úterý: polévka – hrstková (1)

I                      Holandský řízek, brambor, tatarka (1,3,7)                    

II                     Vepřový guláš, knedlík (1,3)  

III                   Tvarohový nákyp s ovocem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I                      Kung-Pao, rýže (1)

II                     Hovězí kostky, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)

III                   Caesar salát s grilovanými prsy, dressing (1,7)

 

čtvrtek: polévka – italská (1)

I                      Vepřový vrabec, zelí, knedlík (1)

II                     Farářovy kotlety, brambor (1,7)

III                   Šumajstr, okurek (1)

 

pátek: polévka – kmínová (1,7)

I                      Alpský knedlík s vanilkovým krémem (1,3,7)

II                     Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)

III                   Uzená krkovička, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 3. – 7. 6. 2024

pondělí: polévka – špenátová (1,3)

I                      Srbské rizoto se sýrem, okurek (7)

II                     Vepřová pečeně, těstoviny (1,3)     

III                   Čočka, sázené vejce, chléb (1,3)

     

úterý: polévka – kulajda (1,3,7)

I                      Kuřecí stehno na másle, rýže, okurek (1,7)

II                     Smažený vepřový řízek, brambory, kompot (1,3,7)

III                   Kynuté knedlíky s ovocem sypané mákem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s těstovinou (1,3)

I                      Záhorácký závitek, brambory (1)

II                     Boloňské špagety se sýrem (1,3,7)

III                   Kuřecí kousky, cizrnové kari, rýže (1,7)

 

čtvrtek: polévka – květáková (1,7)

I                      Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7)

II                     Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)

III                   Těstovinový salát s grilovanými prsy, dressing (1,3,7)

         

pátek: polévka – krkonošské kyselo (1,7)

I                      Povidlové taštičky sypané kokosem (1,3,7)

II                     Hamburská vepřová kýta, knedlík (1,3,7)

III                   Smažené rybí filé, brambor, tatarka (1,3,4,7)

Změna jídelníčku vyhrazena


Vytvořeno: 22. 5. 2024
Poslední aktualizace: 22. 5. 2024 10:43
Autor: Správce Webu