#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelníček kuchyně DPS

Typ: ostatní
Jídelníček kuchyně DPS 1Jídelníček kuchyně DPS na leden 2021

Jídelní lístek od 4. 1. do 8. 1. 2021

 

pondělí: polévka – italská s těstovinou (1,3)

I                      Pečená plec, koprová omáčka knedlík (1,3,7)    

II         Hovězí kostky na pepři, rýže (1,3) 

III                   Hrachová kaše, klobása, chléb  (1,3) 

 

úterý: polévka – francouzská (1)

I                      Kuřecí rarášci, bramborová kaše (1,3,7)           

II                     Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)  

III       Rýžový nákyp (1,3,7) 

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I          Vepřové ražničí, vařené brambory (1,3,7)

II         Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,3,7)

III       Zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem, pečivo (1,3)

 

čtvrtek: polévka – čočková (1,7)

I          Masové kuličky, rajčatová omáčka, knedlík (1,3,7)

II         Smažený kuřecí řízek, brambory s cibulkou, okurek (1,3,7)

III       Zeleninový salát s tuňákem a dressingem, pečivo (1,3)

 

pátek: polévka – frankfurtská (1)

I          Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

II          Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III        Zapečené tortilla  s kuřecím masem a žampióny (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 11. 1. do 15. 1. 2021

 

pondělí: polévka – česneková (1,7)

I                       Kuřecí steak s fazolkami a slaninou na smetaně, rýže (1,3)

II                     Maďarský perkelt, těstoviny (1,3,7)

III                   Čočka nakyselo, vejce, chléb (1,3)     

     

úterý: polévka – hrachová se slaninou(1)

I           Námořnické maso, těstoviny (1,3)

II          Rizoto s vepřovým masem a sýrem, okurek (1,3,7)

III       Jablečný závin (1,3,7)

 

středa: polévka – ragú (1,3)

I                      Smažená krůtí prsa, bramborová kaše (1,3,7)

II                     Svíčková na smetaně, knedlík (1)

III                   Kuskus se zeleninou s kuřecím steakem (1,3,7)

 

čtvrtek: polévka – brokolicová (1)

I           Kuře a´la bažant, rýže, okurek (1,3,7)

II          Vepřová krkovička pečená, játrová omáčka, knedlík(1,3)

III       Těstovinový salát s masem a zeleninou (1,7)

         

pátek: polévka – ruský boršč (1,3,7)

I          Hanácký koláč (1,3,7)

II         Smažený hermelín, brambory, tatarka (1,3,7)

III        Směs ďábelská, rýže (1,3,7)

 Změna jídelníčku vyhrazena.


Vytvořeno: 15. 12. 2020
Poslední aktualizace: 15. 12. 2020 06:48
Autor: Správce Webu