#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelníček kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelníček kuchyně na DPS 1Jídelníček kuchyně na DPS od 16. 11. - 27. 11. 2020

Jídelní lístek od 16.11. -20.11.2020

Pondělí: polévka – květáková (1,7)

I           Fazole Cilli Con Carne, chléb  (1,3)    

II          Marinované kuřecí stehna, hrášková rýže (1,3,7) 

III   Vepřové maso na česneku, špenát, bramborový knedlík (1,3,7) 

 

úterý:

Státní svátek 

 

středa: polévka – slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,7)

I       Vepřové kotlety na houbách, těstoviny(1,3)

II      Smetanové rizoto se sýrem, okurek (1,3,7)

III     Řecký salát, pečivo (1,3,7)

 

čtvrtek: polévka – uzená s kroupami a bramborem (1,7)

I        Opečená klobása, hrachová kaše, chléb (1,3,7)

II      Kuřecí steak s bylinkovou omáčkou, rýže (1,7)

III     Uzená krkovice na cibulce, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

 

pátek: polévka – čočková (1)

I        Šulánky s mákem (1,3,7)

II       Kuřecí řízek  bylinkovém těstíčku, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III      Vepřová plec pečená, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 23.11. do 27.11. 2020

pondělí: polévka – rajská s těstovinou (1)

I             Hovězí kostky na pepři, rýže (1)

II            Vepřová plec na paprice, knedlík (1,3,7)

III           Dušený hrášek s mrkví, vejce, chléb (1,3,7)     

     

úterý: polévka – kmínová s vejcem (1)

I         Plněný kuřecí řízek se šunkou a nivou, brambory, tatarka (1,3,7)

II       Zabíjačkový guláš, knedlík (1,3,7)

III      Bramborové taštičky plněné povidly a se strouhaným perníkem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s hráškem a rýží (1,3)

I          Znojemská vepřová plec, těstoviny (1,3,7)

II         Mexická směs, rýže (1,7)

III       Pestrý zeleninový salát s masem a dressingem, pečivo (1)

 

čtvrtek: polévka – zeleninová (1)

I          Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)

II         Smažená krůtí prsa, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

III       Šumajstr, okurek(1)

         

pátek: polévka – frankfurtská (1,7)

I           Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

II         Vepřové kostky na kmíně, těstoviny (1,3,7)

III        Plněné knedlíky uzeným masem a s cibulkou, zelí (1,3,7)

 

Změna jídelníčku vyhrazena.


Vytvořeno: 11. 11. 2020
Poslední aktualizace: 11. 11. 2020 09:54
Autor: Správce Webu