#
#
#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelníček kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelníček kuchyně na DPS 1Jídelníček kuchyně na DPS od 1.-12. 2. 2021

Jídelní lístek od 1.2. do 5.2.2021

pondělí: polévka – francouzská (1,3)

I           Kuřecí prsa s broskví a sýrem, rýže (1,3,7)    

II         Vepřový guláš, knedlík (1,7) 

III        Hrachová kaše s opečenou klobásou, chléb (1,3) 

 

úterý: polévka – čočková (1,3)

I           Holandský řízek, šťouchané brambory, okurek (1,3,7)                 

II         Vepřové závitek na smetaně, těstoviny (1,3,7)  

III         Zapečené palačinky s tvarohem (1,3,7)

 

středa: polévka – Vývar s rýží a hráškem (1,3)

I           Pečená krkovička, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)

II         Kachní játra na cibulce, rýže (1,3,7)

III        Těstovinový salát s kuřecím masem a dressingem (1,3)

 

čtvrtek: polévka – krkonošská cibulačka (1,7)

I           Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek (1,3)

II         Kuřecí maso se sýrovou omáčkou a penne těstoviny(1,3,7)

III        Vajíčkový salát se šunkou, pečivo (1,3)

 

pátek: polévka – frankfurtská s klobásou (1)

I            Žemlovka s jablky (1,3,7)

II          Kuřecí ondráš, vařené brambory, tatarka(1,3,7)

III         Uzená krkovička s bramborovými špalíčky a smetanovým špenátem (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 8.2. do 12.2. 2020

pondělí: polévka – rajská s rýží (1,7)

I                   Kuřecí plátek s mozzarelou a rajčaty, rýže (1,3)

II         Hovězí maso na pepři, těstoviny (1,3,7)

II         Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb (1,3)     

     

úterý: polévka – kmínová s vejcem (1)

I            Smažený vepřový řízek s herkulesem, bramborová kaše (1,3)

II          Pečené kuře, petrželková rýže (1,3,7)

III         Bavorské vdolečky (1,3,7) 

 

středa: polévka – hrachová se slaninou (1,3)

I           Kuřecí smetanové rizoto se sýrem, okurek (1,3,7)

II         Vepřové kotlety na žampiónech, těstoviny (1,7)

III        Zeleninový salát s tuňákem a vejcem, dressing, pečivo (1,3,7)

 

čtvrtek: polévka – vývar s masem a nudlemi (1)

I            Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

II          Jitrnicový prejt, zelí, vařené brambory (1,3)

III         Kuskus se zeleninou a kuřecím masem na kari (1,7)

         

pátek: polévka – fazolová (3,7)

I            Honzovy buchty (1,3,7)

II         Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III       Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena.


Vytvořeno: 28. 1. 2021
Poslední aktualizace: 28. 1. 2021 10:48
Autor: Správce Webu