Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelníček kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 21.3. – 25.3.2022
pondělí: polévka – rajská (1,3)
I Vepřový guláš, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,3,7)
III Čočka na kyselo, 2ks vejce, chléb (1,7)
úterý: polévka – hrstková (1)
I Smažený řízek v pivním těstíčku, šťouchané brambory (1,3,7)
II Hovězí maso v kapustě, knedlík (1,3,7)
III Honzovy buchty (1,3,7)
středa: polévka – vývar s játrovou rýží a nudlemi (1,3,7)
I Kuře na grilu, rýže, okurek (1,3)
II Zapečené těstoviny s brokolicí a nivou, salát (1,3,7)
III Salát Caesar s kuřecím masem (1,3)
čtvrtek: polévka – selská (1)
I Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,7)
II Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)
III Vajíčkový salát se šunkou, pečivo (1)
pátek: polévka – frankfurtská s bramborem (1)
I Tvarohové knedlíky plněné ovocem s kokosem (1,3)
II Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Zapečená tortilla s kuřecím masem, salát (1,7)
Jídelní lístek od 28.3. - 1.4.2022
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3)
II Maďarský perkelt, těstoviny (1,3,7)
III Fazole Chilli Con Carne, chléb (1,3)
úterý: polévka – hrachová (1)
I Vepřová plec s játrovou omáčkou, knedlík (1,3)
II Smažený řízek Gordon-Blue, bramborová kaše (1,3)
III Patenty s povidly a mákem – 4 ks (1, 3)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1)
I Farářovy kotlety, rýže (1,3,7)
II Znojemská pečeně, těstoviny (1,3,7)
III Pestrý zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem (1,3)
čtvrtek: polévka – květáková (1,3)
I Kotletky s hořčicovou omáčkou, pečené brambory (1,3,7)
II Bratislavská vepřová kotleta, knedlík (1,3,7)
III Halušky se zelím a slaninou (3,7)
pátek: polévka – houbová (1,3)
I Jablečný štrúdl (1,3)
II Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,7)
III Smažený řízek v sezamu, brambory vařené, salát (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 21. 3. 2022 06:27