Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Firmy a podnikatelé
Jídelní lístek od 8. 4. – 12. 4. 2024
pondělí: polévka– hrachová (1)
I Jemné kuřecí rizoto se sýrem, okurek (7)
II Vepřová plec na slanině, těstoviny (1,3)
III Bramborový guláš, chléb (1)
úterý: polévka – květáková (1,7)
I Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
II Pečené maso, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Patenty s povidly a mákem (1,3)
středa: polévka – vývar s masem a tarhoní (1,3)
I Pečená krkovička, smetanová omáčka, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, rýže (1,7)
III Zeleninový salát s gril.kuřecími prsy, dressing (7)
čtvrtek: polévka – kapustová se slaninou (1)
I Holandský řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
II Hovězí guláš, knedlík (3,7)
III Kus-kus s kuřecími prsy a zeleninou
pátek: frankfurtská (1,7)
I Tvarohové knedlíky sypané perníkem (1,3,7)
II Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)
III Bratislavská pečeně, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 15. – 19. 4. 2024
pondělí: polévka – zeleninová (1,7)
I Znojemská pečeně, rýže (1)
II Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny (1,3,7)
III Hrachová kaše, klobása, chléb (1)
úterý: polévka – hrstková (1)
I Kuřecí řízek v lupíncích, brambory, tatarka (1,3,7)
II Vepřový guláš, knedlík (1,3)
III Bramborové taštičky plněné povidly sypané kokosem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Směs vepřová ďábelská, rýže (1)
II Kuřecí maso na paprice, špecle (1,3,7)
III Caesar salát s grilovanými prsy (1,7)
čtvrtek: polévka – italská (1)
I Pečené jelítko, zelí, brambory (1)
II Hovězí na pepři, knedlík (1)
III Pohankové rizoto s houbami, okurek (1,3,4)
pátek: polévka – uzená (1,7)
I Alpský knedlík s vanilkovým krémem (1,3,7)
II Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
III Vepřová líčka na víně, houskový knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 22. – 26. 4. 2024
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Kuřecí nudličky s kukuřicí na slanině, rýže (1,7)
II Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)
III Čočka, sázené vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – kulajda (1,3,7)
I Kuřecí stehno na másle, rýže, okurek (1,3)
II Smažený kuřecí řízek, brambory, kompot (1,3,7)
III Kynuté knedlíky s ovocem sypané mákem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s kapáním (1,3)
I Smažené filé se špenátem, brambory, tatarka (1,4,7)
II Hovězí maso, rajská omáčka, knedlík (1,3)
III Pestrý zeleninový salát s grilovanými prsy, dressing (1,7)
čtvrtek: polévka – česneková krémová (3)
I Smažená vepřová kotleta, bramborová kaše (1,3,7)
II Plzeňský guláš, knedlík (1,3,7)
III Bulgur po italsku, salát (1,3,7)
pátek: polévka – krkonošské kyselo (1,7)
I Honzovy buchty s tvarohem (1,3,7)
II Pečená plec na smetaně, knedlík (1,3,7)
III Smažený hermelín, brambory, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena