#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek od 4. – 8. 12. 2023

pondělí: polévka– francouzská (1,3)

I                      Kuřecí kousky s brokolicovou omáčkou, těstoviny (1,3,7)    

II                     Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,7) 

III                   Vejce vařené, hrášek na smetaně, chléb (1,3,7) 

 

úterý: polévka – čočková (1)

I                      Kuřecí řízek v sezamu, brambory, tatarka (1,3,7)                   

II                     Pečená krkovička,smetanová omáčka, knedlík (1,3,7)  

III                   Žemlovka s jablky a tvarohem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I                      Pečené kuře na grilu, rýže, okurek (1,7)

II                     Vepřová kotleta na kmíně, těstoviny (1,3,7)

III                   Šumajstr, okurek (1)

 

čtvrtek: polévka – květáková (1,7)

I                      Hamburská vepřová kýta, knedlík (1,3,7)

II                     Uzená kladenská pečeně, bramborová kaše, okurek (1,7)

III                   Kus-Kus s kuřecími gril.prsy a zeleninou (1)

 

pátek: polévka – dršťková (1)

I                      Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)

II                     Smažený vepřový řízek, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Moravský vrabec, zelí, knedlík (1,3)

 

Jídelní lístek   od 11. – 15. 12. 2023

pondělí: polévka – jarní

I                      Kuřecí nudličky Shaolin, rýže (1,7)

II                     Vepřová pečeně na slanině, těstoviny (1,3,7)        

III                   Opečený klobás, fazole nakyselo, chléb (1,7)

     

úterý: polévka – uzená s kroupami a bramborem (1)

I                      Vídeňský guláš, knedlík (1,3)

II                     Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

III                   Patenty s mákem a povidly – 4 ks (1, 3)

 

středa: polévka – vývar s masem a těstovinou (1,3)

I                      Kuřecí steak s rajčaty a mozzarelou, rýže (1,7)

II                     Vepřové výpečky, červené zelí s cibulí, brambor.knedlík (1,3)

III                   Bulgur po italsku, salát (1)

 

čtvrtek: polévka – rajská (1,3)

I                      Lasagne se sýrem (1,3,7)

II                     Smažený řízek primátor, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Zeleninová salát s gril.kuřecími prsy, dressing (7)

         

pátek: polévka – gulášová (1)

I                      Jablečný štrúdl (1,3)

II                     Pečená krkovička, bramborová kaše, okurek (1,7)

III                   Tortilla plněná kuřecí směsí se žampióny, salát (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena