#
#
#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek od 17. 1. - 21. 1. 2022

pondělí: polévka – rajská (1,3)

I Kuřecí kousky se sýrovou omáčkou, penne (1,3)

II Vepřové nudličky na pórku, rýže (1,3,7)

III Bramborový guláš, chléb (1,3)

 

úterý: polévka – čočková (1)

I Bratislavská vepřová plec, knedlík houskový (1,3)

II Holandský řízek, vařené brambory, tatarka (1,3)

III Škubánky s mákem (1, 3)

 

středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1)

I Lotrinské nudle, okurek (1,3,7)

II Kuřecí kapsa s hermelínem a šunkou, rýže (1,3,7)

III Vlašský salát, pečivo (1,3)

 

čtvrtek: polévka – bramborová (1,3)

I Smažené filé, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

II Plec pečená, žampiónová omáčka, knedlík (1,3,7)

III Kuřecí stripsy se salátem Colleslaw (1,3,7)

 

pátek: polévka – gulášová (1,3)

I Buchtičky s vanilkovým krémem (1,3)

II Směs ďábelská, bramboráčky (1,7)

III Plněné bramborové knedlíky, zelí (1,3,7)

 

Změna jídelníčku vyhrazena

 

Jídelní lístek od 24. 1. – 28. 1. 2022

pondělí: polévka– francouzská (1,3)

I Vepřová štěpánská pečeně, těstoviny (1,3,7)

II Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,3,7)

III Uzená krkovička s hrachovou kaší, chléb, okurek (1,7)

 

úterý: polévka – kulajda (1)

I Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

II Vepřová plec na paprice, knedlík (1,3,7)

III Palačinky s marmeládou (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s kapáním (1,3,7)

I Kuřecí stehno na grilu, rýže, okurek (1,3,7)

II Zapečené těstoviny se špenátem a nivou, okurek (1,3,7)

III Bulgur po italsku, salát zelný s koprem (1)

 

čtvrtek: polévka – uzená s kroupami (1)

I Kuřecí řízek v sezamu, šťouchané brambory (1,3)

II Lasagne se sýrem (1,3,7)

III Řecký salát s balkánským sýrem (1,3)

 

pátek: polévka – fazolová (1)

I Koláč hanácký (1,3)

II Sýrová jehla, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III Segedínský guláš, knedlík (1,7)

 

Jídelní lístek od 31. 1. - 4. 2. 2022

pondělí: polévka – kmínová (1,3)

I Znojemská pečeně, těstoviny (1,3)

II Farářovy kotlety, rýže (1,3,7)

III Dušený hrášek s mrkví, vejce, chléb (1,3)

 

úterý: polévka – brokolicová (1)

I Hovězí maso v kapustě, knedlík (1,3)

II Gordon-Blue, bramborová kaše, okurek (1,3)

III Žemlovka s jablky (1, 3)

 

středa: polévka – vývar s játrovou rýží a nudlemi (1)

I Záhorácký závitek, vařené brambory (1,3,7)

II Ledvinky na cibulce, rýže (1,3,7)

III Caesar salát s kuřecím masem (1,3)

 

čtvrtek: polévka – houbová (1,3)

I Vepřová kotleta s hořčicovou omáčkou, pečené brambory (1,3,7)

II Pečená krkovička, špenát, bramborové špalíčky (1,3,7)

III Zelný salát s tuňákem, vejcem a dressingem (1,3,7)

 

pátek: polévka – ruský boršč (1,3)

I Makový závin (1,3)

II Ondráš, vařené brambory, tatarka (1,7)

III Sekaná pečeně, rajčatová omáčka, knedlík (1,3,7)

 

Změna jídelníčku vyhrazena