#
#
#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek od 31. 5. – 4. 6. 2021

pondělí: polévka – květáková (1,3)

I Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3)

II Penne s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,3,7)

III Vejce, fazolové lusky na kyselo, chléb (1,3)

 

úterý: polévka – kmínová s vejcem (1)

I Hovězí guláš, knedlík houskový (1,3)

II Holandský řízek, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III Plněné taštičky sypané kokosem (1,3,7)

 

středa: polévka – hrachová se slaninou (1)

I Masové kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny (1,3,7)

II Kuřecí kapsa plněné ang.slaninou a sýrem, rýže jasmínová (1,3,7)

III Šopský salát s dressingem, pečivo (1)

 

čtvrtek: polévka – cibulačka (1,3)

I Zapečené flíčky se špenátem a nivou, okurek (1,3,7)

II Vepřový vrabec, zelí, knedlík (1,3,7)

III Tortilla s kuřecím masem, zeleninou a dressingem (1,3,7)

 

pátek: polévka – gulášová (1,3)

I Plněné meruňkové knedlíky sypané mákem (1,3,7)

II Ďábelská směs, rýže jasmínová (1,7)

III Smažené kuřecí stehno, bramborová kaše (1,3,7)

 

Jídelní lístek od 7. 6. – 11. 6. 2021

pondělí: polévka – hrstková (1,3)

I Vepřové plec na paprice, knedlík (1,3,7)

II Kuřecí steak se šunkou a sýrem, rýže jasmínová (1,3,7)

III Fazolový guláš, chléb (1,7)

 

úterý: polévka – cibulačka s vejcem (1)

I Smažená kotleta, brambory s cibulkou, okurek (1,3,7)

II Bratislavské vepřové plecko, těstoviny (1,3,7)

III Palačinky s džemem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3,7)

I Kuřecí prsa v barbecue omáčce, vařené brambory s petrželkou (1,3,7)

II Boloňské špagety se sýrem (1,3,7)

III Zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem (1)

 

čtvrtek: polévka – selská (1)

I Smažený kuřecí řízek naložený v jogurtu, bramborová kaše (1)

II Španělský ptáček, rýže jasmínová (1,3,7)

III Krabí salát, pečivo (1,3)

 

pátek: polévka – zelná (1)

I Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

II Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III Uzená kýta, křenová omáčka, knedlík (1,7)

 

Jídelní lístek od 14. 6. – 18. 6. 2021

pondělí: polévka – italská (1,3)

I Námořnické maso, těstoviny (1,3)

II Srbské rizoto se sýrem, okurek (1,3,7)

III Vejce vařené 2 ks, čočka nakyselo, chléb (1,3)

 

úterý: polévka – pórková s vejcem (1)

I Vepřová kýta na houbách, knedlík (1,3)

II Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

III Makový závin (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1)

I Lotrinské nudle, okurek (1,3,7)

II Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)

III Zeleninový salát s tuňákem, vejcem a dressingem (1)

 

čtvrtek: polévka – bramborová (1,3)

I Smažené filé, šťouchané brambory (1,3,7)

II Kuře pečené na másle, rýže jasmínová, okurek (1,3,7)

III Kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1,3,7)

 

pátek: polévka – dršťková (1,3)

I Honzovy buchty s tvarohem (1,3,7)

II Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, tatarka (1,7)

III Plněné bramborové knedlíky, zelí (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena