#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek od 8. 4. – 12. 4. 2024

pondělí: polévka– hrachová (1)

I                      Jemné kuřecí rizoto se sýrem, okurek (7)    

II                     Vepřová plec na slanině, těstoviny (1,3) 

III                   Bramborový guláš, chléb (1) 

 

úterý: polévka – květáková (1,7)

I                      Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)                    

II                     Pečené maso, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)  

III                   Patenty s povidly a mákem (1,3)

 

středa: polévka – vývar s masem a tarhoní (1,3)

I                      Pečená krkovička, smetanová omáčka, těstoviny (1,3,7)

II                     Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, rýže (1,7)

III                   Zeleninový salát s gril.kuřecími prsy, dressing (7)

 

čtvrtek: polévka – kapustová se slaninou (1)

I                      Holandský řízek, brambor, tatarka (1,3,7)

II                     Hovězí guláš, knedlík (3,7)

III                   Kus-kus s kuřecími prsy a zeleninou

 

pátek:  frankfurtská (1,7)

I                      Tvarohové knedlíky sypané perníkem (1,3,7)

II                     Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)

III                   Bratislavská pečeně, knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek od 15. –  19. 4. 2024

pondělí: polévka – zeleninová (1,7)

I                      Znojemská pečeně, rýže (1)    

II                     Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny (1,3,7) 

III                   Hrachová kaše, klobása, chléb (1) 

 

úterý: polévka – hrstková (1)

I                      Kuřecí řízek v lupíncích, brambory, tatarka (1,3,7)                

II                     Vepřový guláš, knedlík (1,3)  

III                   Bramborové taštičky plněné povidly sypané kokosem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I                      Směs vepřová ďábelská, rýže (1)

II                     Kuřecí maso na paprice, špecle (1,3,7)

III                   Caesar salát s grilovanými prsy (1,7)

 

čtvrtek: polévka – italská (1)

I                      Pečené jelítko, zelí, brambory (1)

II                     Hovězí na pepři, knedlík (1)

III                   Pohankové rizoto s houbami, okurek (1,3,4)

 

pátek: polévka – uzená (1,7)

I                      Alpský knedlík s vanilkovým krémem (1,3,7)

II                     Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Vepřová líčka na víně, houskový knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 22. – 26. 4. 2024

pondělí: polévka – francouzská (1,3)

I                      Kuřecí nudličky s kukuřicí na slanině, rýže (1,7)

II                     Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)    

III                   Čočka, sázené vejce, chléb (1,3)

     

úterý: polévka – kulajda (1,3,7)

I                      Kuřecí stehno na másle, rýže, okurek (1,3)

II                     Smažený kuřecí řízek, brambory, kompot (1,3,7)

III                   Kynuté knedlíky s ovocem sypané mákem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s kapáním (1,3)

I                      Smažené filé se špenátem, brambory, tatarka (1,4,7)

II                     Hovězí maso, rajská omáčka, knedlík (1,3)

III                   Pestrý zeleninový salát s grilovanými prsy, dressing (1,7)

 

čtvrtek: polévka – česneková krémová (3)

I                      Smažená vepřová kotleta, bramborová kaše (1,3,7)

II                     Plzeňský guláš, knedlík (1,3,7)

III                   Bulgur po italsku, salát (1,3,7)

         

pátek: polévka – krkonošské kyselo (1,7)

I                      Honzovy buchty s tvarohem (1,3,7)

II                     Pečená plec na smetaně, knedlík (1,3,7)

III                   Smažený hermelín, brambory, tatarka (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena