#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek   od 6. 5. – 10. 5. 2024

pondělí: polévka – brokolicový krém (1,7)

I                      Kuřecí steak se šunkou a sýrem, rýže (1,7)

II                     Plec na paprice, těstoviny (1,3,7)   

III                   Fazole nakyselo, opečený klobás, chléb (1)

     

úterý: polévka – italská (1,7)

I                      Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)

II                     Smažený vepřový řízek v láku, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Patenty s povidly a mákem (1,3,7)

 

středa: Státní svátek

 

čtvrtek: polévka – hrstková (1)

I                      Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)

II                     Srbské rizoto se sýrem, okurek (1,7)

III                   Kuřecí játra na cibulce, chléb (1)

         

pátek: polévka – vývar s rýží a hráškem (1)

I                      Tvarohový nákyp (1,3,7)

II                     Smažený kuřecí řízek, brambory, kompot (1,3,7)

III                   Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)

 

 

 

Jídelní lístek od 13. –  17. 5. 2024

pondělí: polévka – zeleninová (1)

I                      Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, rýže (1,7) 

II                     Špagety Carbonare s parmazánem (1,3) 

III                   Sázené vejce, čočka nakyselo, chléb (1) 

 

úterý: polévka – hrachová (1)

I                      Kuřecí řízek v lupíncích, brambory, okurek (1,3,7)                 

II                     Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3)  

III                   Ovocné knedlíky s meruňkami sypané mákem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s těstovinou (1,3)

I                      Smažený vepřový řízek, brambory, tatarka (1,3,7)

II                     Hovězí guláš, knedlík (1,3)

III                   Kus-kus s gril.kuřecími prsy a zeleninou (1)

 

čtvrtek: polévka – květáková (7)

I                      Pečený bůček po selsku, zelí, knedlík (1,3)

II                     Kuřecí kousky na paprice, těstoviny (1,3,7)

III                   Zeleninové rizoto sypané parmazánem, okurek (7)

 

pátek: polévka – gulášová (1)

I                      Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

II                     Roláda se sušenými rajčata, brambory, okurek (1)

III                   Pečená krkovička, smetanová omáčka, knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 20. – 24. 5. 2024

pondělí: polévka – francouzská (1,3)

I                      Znojemská pečeně, rýže (1)

II                     Kuřecí kousky v sýrové omáčce, Penne těstoviny (1,3,7)

III                   Hrášek na smetaně, vařené vejce, chléb (1,3,7)

     

úterý: polévka – zelná (1)

I                      Panenka s pepřovou omáčkou, rýže (1,7)

II                     Smažený kuřecí řízek v sezamu, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

III                   Tvarohové knedlíky s ovocem sypané perníkem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1)

I                      Moravský vrabec, špenát, bramborové špalíčky (1)

II                     Kuřecí řízek v bylinkovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Pestrý zeleninový salát s grilovanými prsy, dressing (7)

 

čtvrtek: polévka – česneková krémová ( 1,7)

I                      Kuřecí kapsa plněná hermelínem a šunkou, brambory (1,7)

II                     Loupežnická kuřecí játra, rýže (1,7)

III                   Bulgur po italsku, salát (1)

         

pátek: polévka – fazolová (1)

I                      Nudle s mákem (1,3,7)

II                     Uzená kladenská pečeně, bramborová kaše, okurek (1,7)

III                   Debrecínský guláš, knedlík (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena