Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Firmy a podnikatelé
Jídelní lístek od 11. 11. do 15. 11. 2024
pondělí: polévka – italská s těstovinou (1,3)
I Kuřecí kousky v sýrové omáčce, těstoviny (1,3,7)
II Znojemská pečeně, rýže (1)
III Hrachová kaše, klobása, chléb (3)
úterý: polévka – kulajda (1,3,7)
I Hovězí v kapustě, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí rarášci, bramborová kaše (1,3,7)
III Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Uzená pečeně, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí steak na medu, rýže (1,7)
III Vajíčkový salát se šunkou, pečivo (1,3,7)
čtvrtek: polévka – hráškový krém (1,7)
I Pečené kuře na másle, rýže (1,3)
II Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
III Halušky se zelím (1,3,7)
pátek: polévka – frankfurtská (1,7)
I Kynuté ovocné knedlíky sypané perníkem (1,3,7)
II Smažené filé, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Vepřové kousky na kmíně, těstoviny (1,3)
Jídelní lístek 18. 11. do 22. 11. 2024
pondělí: polévka – česneková krémová (1,7)
I Kuřecí steak s broskví a sýrem, rýže (1,7)
II Maďarský perkelt, těstoviny (1,3,7)
II Fazole Chilli Con Carne, klobása, chléb (1)
úterý: polévka – hrstková (1)
I Pečená krkovička, smetanová omáčka, knedlík (1,3)
II Hovězí na pepři, rýže (1)
III Patenty s povidly (1,3)
středa: polévka – ragú (1,3)
I Špagety boloňské se sýrem (1,3,7)
II Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1)
III Cizrnové karí s kuřecím masem a rýží (1,3,7)
čtvrtek: polévka – špenátová (1)
I Vepřový guláš, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí Gordon-Blue, bramborová kaše (1,3)
III Vlašský salát, pečivo (3,7)
pátek: gulášová (1)
I Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
II Smažený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Vepřový vrabec, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelní lístek od 25. 11. do 29. 11. 2024
pondělí: polévka – zeleninová (1,7)
I Vepřové kostky na pepři, těstoviny (1,3)
II Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3,7)
III Čočka nakyselo, sáz.vejce, chléb (1,3)
úterý: polévka – fazolová (1)
I Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Vepřový řízek v láku, brambor, okurek (1,3,7)
III Tvarohové knedlíky plněné ovocem, sypané kokosem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Kuřecí kapsa plněná sýrem a šunkou, brambor, tatarka (1,3,7)
II Plzeňský guláš, knedlík (1,3)
III Pohankové rizoto, okurek (1)
čtvrtek: polévka – květáková (1,7)
I Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7)
II Šunkové flíčky, okurek (1,3,7)
III Pestrý zeleninový salát s gril.kuř.prsy, dip (1,7)
pátek: polévka – dršťková (1)
I Těstovinový nákyp s tvarohem (1,3,7)
II Frankfurtská pečeně, knedlík (1,3,7)
III Hermelín v bramborovém těstíčku, brambor, tatarka (1,3,7)
Jídelní lístek 2. 12. do 6. 12. 2024
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Kuřecí plátek se šunkou a nivou, rýže (1,7)
II Cikánská pečeně, těstoviny (1,3)
III Hrášek na smetaně, vejce, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – čočková (1)
I Kuř.řízek v bylinkovém těstíčku, bramborová kaše (1,3)
II Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
III Šulánky s mákem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem (1)
I Hovězí guláš, knedlík (1,7)
II Pečené kuře na grilu, rýže, okurek (1)
III Šopský salát, pečivo (7)
čtvrtek: polévka – rajská (1)
I Vepřové kostky na paprice, těstoviny (1,7)
II Vepřový řízek v sezamu, brambor, okurek (1,3)
III Kuřecí játra na cibulce, chléb (1,7)
pátek: zelná s klobásou
I Honzovy buchty s tvarohem (1,3,7)
II Vepřová plec, šípková omáčka, knedlík (1,3,7)
III Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.