#
#
#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek od 30.1. do 3. 2. 2023

pondělí: polévka – rajská s rýží (1,3)

I                      Cikánská pečeně, těstoviny (1,3,7)    

II         Kuřecí nudličky na kari, rýže (1) 

III                   Hrachová kaše, klobása, chléb (1,3) 

 

úterý: polévka – květáková (1)

I                      Karlovarský guláš se smetanou, houskový knedlík (1,3,7)                  

II                     Kuřecí řízek v sezamu, šťouchané brambory s cibulkou, okurek (1,3,7)  

III       Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7) 

 

středa:polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I          Uzená kýta, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)

II         Španělský ptáček, rýže (1,3,7)

III       Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou (1,3)

 

čtvrtek:polévka – špenátová (1,7)

I          Pečené kuře na másle, rýže, okurek (1)

II         Smažené filé, brambory, tatarka (1,3,7)

III       Zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem, těstoviny (1,3)

 

pátek:polévka – boršč (1)

I          Tvarohové koláče (1,3,7)

II          Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše (1)

III        Kotleta na žampiónech, těstoviny (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 6. 2. do 10. 2. 2023

pondělí: polévka – brokolicový krém (1,7)

I                       Kuřecí steak se šunkou a nivou, rýže (1)

II                     Vepřová plec na kmíně, těstoviny (1,3,7)

III                   Čočka nakyselo, vejce vařené, chléb (1,3)     

      

úterý:polévka – hrachová se slaninou (1)

I           Boloňské špagety se sýrem (1,3)

II          Záhorácký závitek, vařené brambory (1,3,7)

III       Bavorské vdolky s povidly (1,3,7)

 

středa: polévka – ragú s rýží (1,3)

I                      Bramborák plněný uzeným masem a zelím (1,3,7)

II                     Hovězí guláš, knedlík (1)

III                   Vajíčkový salát se šunkou, pečivo (1,3,7)

 

čtvrtek:polévka – kapustová (1)

I           Kuřecí řízek v lupínkách, bramborová kaše (1,3,7)

II          Pečená plec, šípková omáčka, knedlík (1,3)

III       Bulgur po italsku, salát (1,7)

         

pátek: polévka – kulajda (1,3,7)

I          Jablečný závin (1,3,7)

II         Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)

III        Vepřový vrabec, zelí, knedlík bramborový (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena.