Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Firmy a podnikatelé
Jídelní lístek od 4. – 8. 12. 2023
pondělí: polévka– francouzská (1,3)
I Kuřecí kousky s brokolicovou omáčkou, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,7)
III Vejce vařené, hrášek na smetaně, chléb (1,3,7)
úterý: polévka – čočková (1)
I Kuřecí řízek v sezamu, brambory, tatarka (1,3,7)
II Pečená krkovička,smetanová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Žemlovka s jablky a tvarohem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Pečené kuře na grilu, rýže, okurek (1,7)
II Vepřová kotleta na kmíně, těstoviny (1,3,7)
III Šumajstr, okurek (1)
čtvrtek: polévka – květáková (1,7)
I Hamburská vepřová kýta, knedlík (1,3,7)
II Uzená kladenská pečeně, bramborová kaše, okurek (1,7)
III Kus-Kus s kuřecími gril.prsy a zeleninou (1)
pátek: polévka – dršťková (1)
I Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)
II Smažený vepřový řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
III Moravský vrabec, zelí, knedlík (1,3)
Jídelní lístek od 11. – 15. 12. 2023
pondělí: polévka – jarní
I Kuřecí nudličky Shaolin, rýže (1,7)
II Vepřová pečeně na slanině, těstoviny (1,3,7)
III Opečený klobás, fazole nakyselo, chléb (1,7)
úterý: polévka – uzená s kroupami a bramborem (1)
I Vídeňský guláš, knedlík (1,3)
II Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
III Patenty s mákem a povidly – 4 ks (1, 3)
středa: polévka – vývar s masem a těstovinou (1,3)
I Kuřecí steak s rajčaty a mozzarelou, rýže (1,7)
II Vepřové výpečky, červené zelí s cibulí, brambor.knedlík (1,3)
III Bulgur po italsku, salát (1)
čtvrtek: polévka – rajská (1,3)
I Lasagne se sýrem (1,3,7)
II Smažený řízek primátor, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Zeleninová salát s gril.kuřecími prsy, dressing (7)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Jablečný štrúdl (1,3)
II Pečená krkovička, bramborová kaše, okurek (1,7)
III Tortilla plněná kuřecí směsí se žampióny, salát (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena