Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Firmy a podnikatelé
Jídelní lístek od 30.1. do 3. 2. 2023
pondělí: polévka – rajská s rýží (1,3)
I Cikánská pečeně, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí nudličky na kari, rýže (1)
III Hrachová kaše, klobása, chléb (1,3)
úterý: polévka – květáková (1)
I Karlovarský guláš se smetanou, houskový knedlík (1,3,7)
II Kuřecí řízek v sezamu, šťouchané brambory s cibulkou, okurek (1,3,7)
III Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
středa:polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Uzená kýta, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)
II Španělský ptáček, rýže (1,3,7)
III Kus-kus s kuřecím masem a zeleninou (1,3)
čtvrtek:polévka – špenátová (1,7)
I Pečené kuře na másle, rýže, okurek (1)
II Smažené filé, brambory, tatarka (1,3,7)
III Zeleninový salát s kuřecím masem a dressingem, těstoviny (1,3)
pátek:polévka – boršč (1)
I Tvarohové koláče (1,3,7)
II Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše (1)
III Kotleta na žampiónech, těstoviny (1,3,7)
Jídelní lístek od 6. 2. do 10. 2. 2023
pondělí: polévka – brokolicový krém (1,7)
I Kuřecí steak se šunkou a nivou, rýže (1)
II Vepřová plec na kmíně, těstoviny (1,3,7)
III Čočka nakyselo, vejce vařené, chléb (1,3)
úterý:polévka – hrachová se slaninou (1)
I Boloňské špagety se sýrem (1,3)
II Záhorácký závitek, vařené brambory (1,3,7)
III Bavorské vdolky s povidly (1,3,7)
středa: polévka – ragú s rýží (1,3)
I Bramborák plněný uzeným masem a zelím (1,3,7)
II Hovězí guláš, knedlík (1)
III Vajíčkový salát se šunkou, pečivo (1,3,7)
čtvrtek:polévka – kapustová (1)
I Kuřecí řízek v lupínkách, bramborová kaše (1,3,7)
II Pečená plec, šípková omáčka, knedlík (1,3)
III Bulgur po italsku, salát (1,7)
pátek: polévka – kulajda (1,3,7)
I Jablečný závin (1,3,7)
II Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
III Vepřový vrabec, zelí, knedlík bramborový (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena.