#
#
#
#
#
#

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Firmy a podnikatelé

Jídelní lístek od 5. 6. - 9. 6. 2023

pondělí: polévka – česneková (1,3)

I                      Cikánská pečeně, těstoviny (1,3,7)    

II                     Kuřecí Kung-Pao, rýže (1,3,7) 

III                   Hrachová kaše, opečený klobás, chléb (1,7) 

 

úterý: polévka – čočková (1)

I                      Smažený kuřecí řízek, brambory, okurek (1,3,7)         

II                     Hovězí maso na pepři, knedlík (1,3,7)  

III                   Bramborové taštičky s povidly sypané kokosem (1,3,7) 

 

středa: polévka – kmínová s vejcem (1,3,7)

I                      Smažený vepřový řízek, brambory, tatarka (1,3,7)

II                     Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,3,7)

III                   Těstovinový salát s kuřecím masem a dressing (1)

 

čtvrtek: polévka – vývar s masem a nudlemi (1)

I                      Smažený řízek plněný herkulesem, brambory (1)

II                     Pečené kuře, rýže, okurek (1,3,7)

III                   Zapečené těstoviny se špenátem a nivou, okurek (1,3)

 

pátek: polévka – frankfurtská s párkem a bramborem (1)

I                      Ovocné knedlíky sypané perníkem (1,3,7)

II                     Smažené květák, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Vepřový vrabec, zelí, knedlík (1,7)

 

Jídelní lístek   od 12. 6. - 16. 6. 2023

pondělí: polévka – francouzská (1,3)

I                      Kuřecí plátek s mozzarellou a rajčaty, rýže (1,3)

II                     Vepřové kousky na kmíně, těstoviny (1,3,7)         

III                   Kovbojské fazole s klobásou, chléb (1,3)    

     

úterý: polévka – hrachová se slaninou (1)

I                      Hovězí guláš, knedlík (1,3)

II                     Smažený kuřecí řízek v sezamu, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s hráškem a rýží (1)

I                      Kuřecí kostky na paprice, knedlík (1,3,7)

II                     Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem, rýže (1,3,7)

III                   Zeleninový salát s vejcem a tuňákem, pečivo (1)

 

čtvrtek: polévka – uzená s bramborem a kroupy (1,3)

I                      Uzená  krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,3,7)

II                     Kuřecí řízek v pivním těstíčku, brambory, tatarka (1 )

III                   Šumajstr, okurek (1,3,7)

         

pátek: polévka – fazolová (1)

I                      Domácí buchty s tvarohem (1,3,7)

II                     Hovězí kostky, rajská omáčka, knedlík (1,7)

III                   Smažený sýr, vařené brambory, tatarka  (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena