#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelní lístek kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelní lístek kuchyně na DPS 1 Jídelní lístek kuchyně na DPS od 1. - 12. 4. 2024

Jídelní lístek   od 1. 4. – 5. 4. 2024

pondělí: Velikonoční pondělí

     

úterý: polévka – zeleninová (1,7)

I                      Vepřové kostky na smetaně, těstoviny (1,3,7)

II                     Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)

III                   Fazole nakyselo, klobás, chléb (1)

 

středa: polévka – ragú s rýží

I                      Kuřecí řízek v sezamu, brambor, tatarka (1,3,7)

II                     Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1)

III                   Šumajstr, okurek

 

čtvrtek: polévka – žampiónová (1,7)

I                      Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,7)

II                     Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,7)

III                   Těstovinový salát s grilovanými kuřecími prsy, dip (7)

         

pátek: polévka – gulášová (1)

I                      Nudle s mákem (1,3,7)

II                     Kuřecí řízek v pivním těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)

III                    Vepřové výpečky, zelí, knedlík (1,3)

 

 

Jídelní lístek od 8. 4. – 12. 4. 2024

pondělí: polévka– hrachová (1)

I                      Jemné kuřecí rizoto se sýrem, okurek (7)    

II                     Vepřová plec na slanině, těstoviny (1,3) 

III                   Bramborový guláš, chléb (1) 

 

úterý: polévka – květáková (1,7)

I                      Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)                    

II                     Pečené maso, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)  

III                   Patenty s povidly a mákem (1,3)

 

středa: polévka – vývar s masem a tarhoní (1,3)

I                      Pečená krkovička, smetanová omáčka, těstoviny (1,3,7)

II                     Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, rýže (1,7)

III                   Zeleninový salát s gril.kuřecími prsy, dressing (7)

 

čtvrtek: polévka – kapustová se slaninou (1)

I                      Holandský řízek, brambor, tatarka (1,3,7)

II                     Hovězí guláš, knedlík (3,7)

III                   Kus-kus s kuřecími prsy a zeleninou

 

pátek:  frankfurtská (1,7)

I                      Tvarohové knedlíky sypané perníkem (1,3,7)

II                     Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)

III                   Bratislavská pečeně, knedlík (1,3,7)

 

Změna jídelníčku vyhrazena

 


Vytvořeno: 26. 3. 2024
Poslední aktualizace: 26. 3. 2024 9:03
Autor: Správce Webu