#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelníček kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelníček kuchyně na DPS 1 Jídelníček kuchyně na DPS od 18. - 28. 3. 2024

Jídelní lístek   od 18. 3. – 22. 3. 2024

pondělí: polévka – hrachová (1)

I                      Kuřecí steak na pórku, rýže (1,7)

II                     Vepřová plec na paprice, těstoviny (1,3,7)

III                   Vepřové maso, kapusta, chléb (1)

     

úterý: polévka – zeleninová s vločkami (1,7)

I                      Krkonošský guláš, knedlík (1,3)

II                     Vepřový řízek v láku, brambor, okurek (1,3,7)

III                   Kynuté knedlíky s ovocnou omáčkou a tvarohem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)

I                      Kuřecí nudličky, smetanová omáčka, špagety (1,3,7)

II                     Vepřové kostky na česneku, šťouchané brambory (1)

III                   Zeleninové rizoto, parmazán, okurek (7)

 

čtvrtek: polévka – italská (1,3)

I                      Hovězí  maso na pepři, rýže (1)

II                     Pečené kuře na másle, bramborová kaše, okurek (1,7)

III                   Pestrý zeleninová salát s hermelínem, dressing, pečivo (7)

         

pátek: polévka – zelná s klobásou (1,7)

I                      Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

II                     Kung-Pao, rýže (5,7)

III                    Pečená  krkovička, žampiónová omáčka, knedlík (1,3,7)

 

 

Jídelní lístek od 25. 3. – 28. 3. 2024

pondělí: polévka– francouzská (1,3)

I                      Kuřecí steak s fazolkami na slanině, rýže (1,7)    

II                     Maďarské vepřové žebírko, těstoviny (1,3,7) 

III                   Fazole Chilli Con Carne, chléb (1) 

 

úterý: polévka – dýňová (1,7)

I                      Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, kompot (1,3,7)                

II                     Vepřová plec, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)  

III                   Tvarohový nákyp (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s rýží a hráškem

I                      Smažené filé, brambor, tatarka (1,7)

II                     Zapečené těstoviny s uzeným, okurek (1,3,7)

III                   Čočka nakyselo, sázené vejce, chléb (1)

 

čtvrtek: polévka – brokolicová (1,7)

I                      Vepřové výpečky, špenát, bramborové špalíčky (1,3,7)

II                     Kuřecí plátek s baby karotkou, brambor (1,7)

III                   Zeleninový salát s cizrnou a balkánským sýrem, dressing, pečivo (7)

 

pátek:  státní svátek

Přejeme příjemné prožití svátků velikonočních :-)

 

Změna jídelníčku vyhrazena


Vytvořeno: 12. 3. 2024
Poslední aktualizace: 12. 3. 2024 15:28
Autor: Správce Webu