#
#
#
#
#
#

Navigace

Výběr jazyka

  • cz
  • en
  • de
Odeslat stránku e-mailem

Obsah

Jídelní lístek kuchyně na DPS

Typ: ostatní
Jídelní lístek kuchyně na DPS 1 Jídelní lístek kuchyně na DPS od 22. 1. - 2. 2. 2024

Jídelní lístek od 22. 1. – 26. 1. 2024

pondělí: polévka – kmínová s vejcem (1,3)

I                      Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)

II                     Domažlické vepřové ragú, těstoviny (1,3,7)

III                   Fazole nakyselo, klobása, chléb (1,7)  

 

úterý: polévka – bramborová (1)

I                      Pečená krkovička na černém pivu, tarhoňa (1,3,7)

II                     Kuřecí řízek v paprikovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Alpský knedlík s vanilkovým krémem sypaný mákem (1,3,7)

 

středa: polévka – vývar s masem a těstovinou (1,3)

I                      Vepřové houbové ragú na smetaně, špecle (1,3,7)

II                     Sedlácký řízek, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Zeleninové rizoto s parmazánem, okurek (7)

 

čtvrtek: polévka – česneková krémová (1,7)

I                      Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)

II                     Kuřecí kostky, listový špenát na smetaně, gnocci (1,3,7)

III                   Pestrý zeleninový salát, kuřecí gril.prsa, dressing (7)

 

pátek: polévka – gulášová (1)

I                      Zapečené těstoviny s tvarohem (1,3,7)

II                     Kuřecí řízek v sezamu, brambory, tatarka (1,3,7)

III                   Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)

 

Jídelní lístek   od 29. 1. – 2. 2. 2024

pondělí: polévka – francouzská (1,3)

I                      Vepřové nudličky na pórku, rýže (1,7)

II                     Kuřecí kostky, sýrová omáčka, těstoviny Penne (1,3,7)

III                   Bramborový guláš, chléb (1)

     

úterý: polévka – brokolicová (1,7)

I                      Bratislavské vepřové plecko, knedlík (1,3,7)

II                     Bramborák s masovou směsí (1,3)

III                   Rýžový nákyp s ovocem (3,7)

 

středa: polévka – vývar s rýží a hráškem

I                      Vepřová kotleta na žampiónech, těstoviny (1,3,7)

II                     Kuřecí kapsa se šunkou a hermelínem, brambory (1,7)

III                   Bulgur po italsku, salát (1)

 

čtvrtek: polévka – zelná s bramborem a paprikou (1,7)

I                      Pečená panenka, pepřová omáčka, rýže (1,7)

II                     Smažený kuřecí řízek, šťouchaný brambor, okurek (1,3,7)

III                   Salát zeleninový s tuňákem, vejce, dressing (3,7)

         

pátek: polévka – fazolová (1)

I                      Žemlovka s jablky a tvarohem (1,3,7)

II                     Pečené kuře na másle, rýže (1,7)

III                   Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena


Vytvořeno: 16. 1. 2024
Poslední aktualizace: 16. 1. 2024 9:06
Autor: Správce Webu