Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 22. 1. – 26. 1. 2024
pondělí: polévka – kmínová s vejcem (1,3)
I Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
II Domažlické vepřové ragú, těstoviny (1,3,7)
III Fazole nakyselo, klobása, chléb (1,7)
úterý: polévka – bramborová (1)
I Pečená krkovička na černém pivu, tarhoňa (1,3,7)
II Kuřecí řízek v paprikovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
III Alpský knedlík s vanilkovým krémem sypaný mákem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a těstovinou (1,3)
I Vepřové houbové ragú na smetaně, špecle (1,3,7)
II Sedlácký řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
III Zeleninové rizoto s parmazánem, okurek (7)
čtvrtek: polévka – česneková krémová (1,7)
I Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)
II Kuřecí kostky, listový špenát na smetaně, gnocci (1,3,7)
III Pestrý zeleninový salát, kuřecí gril.prsa, dressing (7)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Zapečené těstoviny s tvarohem (1,3,7)
II Kuřecí řízek v sezamu, brambory, tatarka (1,3,7)
III Pečená plec, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 29. 1. – 2. 2. 2024
pondělí: polévka – francouzská (1,3)
I Vepřové nudličky na pórku, rýže (1,7)
II Kuřecí kostky, sýrová omáčka, těstoviny Penne (1,3,7)
III Bramborový guláš, chléb (1)
úterý: polévka – brokolicová (1,7)
I Bratislavské vepřové plecko, knedlík (1,3,7)
II Bramborák s masovou směsí (1,3)
III Rýžový nákyp s ovocem (3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem
I Vepřová kotleta na žampiónech, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí kapsa se šunkou a hermelínem, brambory (1,7)
III Bulgur po italsku, salát (1)
čtvrtek: polévka – zelná s bramborem a paprikou (1,7)
I Pečená panenka, pepřová omáčka, rýže (1,7)
II Smažený kuřecí řízek, šťouchaný brambor, okurek (1,3,7)
III Salát zeleninový s tuňákem, vejce, dressing (3,7)
pátek: polévka – fazolová (1)
I Žemlovka s jablky a tvarohem (1,3,7)
II Pečené kuře na másle, rýže (1,7)
III Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, brambory, tatarka (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 16. 1. 2024 9:06