Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelní lístek kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 1. 4. – 5. 4. 2024
pondělí: Velikonoční pondělí
úterý: polévka – zeleninová (1,7)
I Vepřové kostky na smetaně, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
III Fazole nakyselo, klobás, chléb (1)
středa: polévka – ragú s rýží
I Kuřecí řízek v sezamu, brambor, tatarka (1,3,7)
II Sekaná pečeně, rajská omáčka, knedlík (1)
III Šumajstr, okurek
čtvrtek: polévka – žampiónová (1,7)
I Uzená krkovička, křenová omáčka, knedlík (1,7)
II Kuřecí játra na cibulce, rýže (1,7)
III Těstovinový salát s grilovanými kuřecími prsy, dip (7)
pátek: polévka – gulášová (1)
I Nudle s mákem (1,3,7)
II Kuřecí řízek v pivním těstíčku, bramborová kaše (1,3,7)
III Vepřové výpečky, zelí, knedlík (1,3)
Jídelní lístek od 8. 4. – 12. 4. 2024
pondělí: polévka– hrachová (1)
I Jemné kuřecí rizoto se sýrem, okurek (7)
II Vepřová plec na slanině, těstoviny (1,3)
III Bramborový guláš, chléb (1)
úterý: polévka – květáková (1,7)
I Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
II Pečené maso, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
III Patenty s povidly a mákem (1,3)
středa: polévka – vývar s masem a tarhoní (1,3)
I Pečená krkovička, smetanová omáčka, těstoviny (1,3,7)
II Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, rýže (1,7)
III Zeleninový salát s gril.kuřecími prsy, dressing (7)
čtvrtek: polévka – kapustová se slaninou (1)
I Holandský řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
II Hovězí guláš, knedlík (3,7)
III Kus-kus s kuřecími prsy a zeleninou
pátek: frankfurtská (1,7)
I Tvarohové knedlíky sypané perníkem (1,3,7)
II Smažený sýr, brambor, tatarka (1,3,7)
III Bratislavská pečeně, knedlík (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 26. 3. 2024 9:03