Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Jídelníček kuchyně na DPS
Jídelní lístek od 18. 3. – 22. 3. 2024
pondělí: polévka – hrachová (1)
I Kuřecí steak na pórku, rýže (1,7)
II Vepřová plec na paprice, těstoviny (1,3,7)
III Vepřové maso, kapusta, chléb (1)
úterý: polévka – zeleninová s vločkami (1,7)
I Krkonošský guláš, knedlík (1,3)
II Vepřový řízek v láku, brambor, okurek (1,3,7)
III Kynuté knedlíky s ovocnou omáčkou a tvarohem (1,3,7)
středa: polévka – vývar s masem a nudlemi (1,3)
I Kuřecí nudličky, smetanová omáčka, špagety (1,3,7)
II Vepřové kostky na česneku, šťouchané brambory (1)
III Zeleninové rizoto, parmazán, okurek (7)
čtvrtek: polévka – italská (1,3)
I Hovězí maso na pepři, rýže (1)
II Pečené kuře na másle, bramborová kaše, okurek (1,7)
III Pestrý zeleninová salát s hermelínem, dressing, pečivo (7)
pátek: polévka – zelná s klobásou (1,7)
I Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
II Kung-Pao, rýže (5,7)
III Pečená krkovička, žampiónová omáčka, knedlík (1,3,7)
Jídelní lístek od 25. 3. – 28. 3. 2024
pondělí: polévka– francouzská (1,3)
I Kuřecí steak s fazolkami na slanině, rýže (1,7)
II Maďarské vepřové žebírko, těstoviny (1,3,7)
III Fazole Chilli Con Carne, chléb (1)
úterý: polévka – dýňová (1,7)
I Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, kompot (1,3,7)
II Vepřová plec, česneková omáčka, knedlík (1,3,7)
III Tvarohový nákyp (1,3,7)
středa: polévka – vývar s rýží a hráškem
I Smažené filé, brambor, tatarka (1,7)
II Zapečené těstoviny s uzeným, okurek (1,3,7)
III Čočka nakyselo, sázené vejce, chléb (1)
čtvrtek: polévka – brokolicová (1,7)
I Vepřové výpečky, špenát, bramborové špalíčky (1,3,7)
II Kuřecí plátek s baby karotkou, brambor (1,7)
III Zeleninový salát s cizrnou a balkánským sýrem, dressing, pečivo (7)
pátek: státní svátek
Přejeme příjemné prožití svátků velikonočních :-)
Změna jídelníčku vyhrazena
Poslední aktualizace: 12. 3. 2024 15:28